Trabzon'da seçim atmosferi hareketleniyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaptı. Kahvaltı programına MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, MHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve Cumhur İttifakı Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın gibi önemli isimler de katıldı.

Buluşma (1)

Başkan Genç, yapılan buluşmada 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi ve genel siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulunarak Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çekti. Programda yaptığı konuşmada Genç, Trabzon'un birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir gelecek inşa etmesi gerektiğini vurguladı.

Buluşma (5)

Ayrıca, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Genç, bu mübarek ayın Müslümanlar için önemini ve birlik beraberlik içinde geçmesi gerektiğini vurguladı. Ramazan ayının manevi değerlerin pekiştiği bir zaman olduğunu belirten Genç, bu sürecin toplumsal huzur, barış ve refah için de önemli olduğunu ifade etti. Mesajında, Ramazan ayının insanlara manevi kuvvet verdiğini ve onları zorlukları aşmalarına yardımcı olduğunu dile getirdi.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf  Ziya Alim ve Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, İlk Çay Hasadını Gerçekleştirdi ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, İlk Çay Hasadını Gerçekleştirdi

Buluşma (6)

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'in MHP ve AK Parti kadın kollarıyla gerçekleştirdiği buluşma, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerdeki güçlü duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.

G E N Ç-10

Muhabir: AYŞE SANCAK