Arı Kovanlarını Maske ve Eldiven Olmadan Açan Arıcı, Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor Arı Kovanlarını Maske ve Eldiven Olmadan Açan Arıcı, Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor

Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, yeni yılın ilk gününde Of Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu da Vehbi Koç'a eşlik etti.
74A3Ba11 252E 4Ee9 B3Bb 23Dcf9Dd2C51

Milletvekili Vehbi Koç, hastanenin servislerinde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yakınlarıyla tek tek sohbet etti. Ayrıca, sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip, "İyi ki varsınız" dedi.

Bfd33720 9Fdb 4Fd5 B9C4 4F417Fef742A

Ziyaret, Of Devlet Hastanesi yönetimi tarafından karşılandı ve "Hoş geldiniz" denildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, ziyaret hakkında şunları söyledi: "Sayın Vekilimiz Vehbi Koç'un, Sayın Salim Salih Sarıalioğlu ve Sayın Ahmet Çapoğlu'nun ziyareti bizi son derece memnun etmiştir. Bu ziyaret, bize büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Yeni geniş ve modern hastanemizde son teknoloji cihazlarla donatılmış bir sağlık hizmeti sunuyoruz. Bölge hastanesi konumundayız ve yaklaşık 7-8 ilçeye hizmet veriyoruz. Sayın Vekilimiz ve Sayın Başkanlarımızın ziyareti, moral ve motivasyonumuzu artırmıştır. İnşallah 'Marka Hastane' olma hedefimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

5130193D B8E1 42A6 8809 4B65E49Cfb54

Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu da hastane yönetimine ve çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaret, çay ikramı ile sona erdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak