Ağıralioğlu, özellikle bu fikrin üniversitelerin birçok problemi ve öğrencilerin çözülmesi gereken meseleleri olduğu bir zamanda ortaya atılmasını sorguladı.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nün açıklamasını eleştiren Ağıralioğlu, üniversite kampüslerinin artık bilime değil, öğrencilere açık erişime dönüştüğünü ve bu durumun öğrenci olmayan vatandaşların sınıflara kolayca ulaşabilmesini sağladığını belirtti. Ayrıca, bu kararın herkesi huzursuz ettiğini ve gençlerin huzurunu kaçırabileceğini dile getirdi.
Ağıralioğlu, hatada ısrar etmemenin önemine vurgu yaparak, bu yanlış karardan dönülmesi gerektiğini ifade etti.

Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik

Gençlerin güvenliğini tehlikeye atabilecek ve huzurlarını bozabilecek lüzumsuz işlerden kaçınılması gerektiğini belirten Ağıralioğlu, eğitim ve gençlerin daha acil dertlerine odaklanılması gerektiğini savundu.
Son olarak, sürekli bir karmaşa ve curcuna içinde olan bir memleket görüntüsünden kurtulmak için acilen önlem alınması gerektiğini ifade eden Ağıralioğlu, ülkenin daha fazla karmaşa içine sürüklenmemesi gerektiğini vurguladı.

Editör: Ayşe Sancak