Trabzonlu milli atlet Emrah Öztürk, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Antalya'da düzenlenen Olimpik Deneme Atletizm Yarışmalarında 1500 metre koşusunda 4 dakika 36 saniyelik derecesiyle birinci olarak kürsünün zirvesine çıktı. Ayrıca, aynı organizasyonda düzenlenen 3 kilometre yarışında da zorlu şartlara rağmen normal tempoda koşarak birinci oldu.

Emrah (3)

Başarısını büyük bir mutlulukla karşılayan Emrah Öztürk, elde ettiği başarıları iki yıl önce hayatını kaybeden annesine adadığını belirtti. Ancak, Trabzon atletizm pistinin üç yıldır kapalı olması nedeniyle yaşadığı sıkıntılara da dikkat çekti.

Emrah (1)

Emrah Öztürk, Trabzon atletizm pistinin uzun süredir kapalı olmasından dolayı yaşadığı sitemi dile getirerek, "Bu kadar kısıtlı imkanlarla bu kadar başarı elde etmek gerçekten zor. Trabzon atletizm pistimiz üç yıldır kapalı. Bu durum, çalışmalarımı verimli bir şekilde yapmamı engelliyor. Aldığımız bilgilere göre pistin bir yıl daha kapalı kalacağı söyleniyor. Bu nedenle devlet büyüklerimize sesleniyorum, bu konuda bir çözüm bulunması gerekiyor. En kısa sürede sahamıza kavuşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Trabzonspor, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Ayrıca, Öztürk, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Arif Alpkılıç'a özel teşekkürlerini iletti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN