Mimarlar Odası Trabzon Şubesi’nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimli Olağan Genel Kurul, büyük bir sürprize sahne oldu. Yeni dönemin ilk toplantısında atanmış olan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte göreve başlayan Prof. Dr. Serbülent Vural liderliğindeki ekip, kent ve toplum için çığır açacak hamlelere hazırlanıyor.

Acd7935B 573B 429C Bdbc F330344133C2

Başkan Serbülent Vural, göreve gelişlerini şu sözlerle duyurdu: "Akla ve bilime uymayan kararlar kentlerimize ve topluma geri dönülemez zararlar veriyor. Bizler, bu zararların önüne geçmek ve daha yaşanabilir bir kent vizyonu için mücadele edeceğiz."

Prof. Dr. Serbülent Vural'un liderliğindeki yeni yönetim kurulu, kentin geleceği için cesur adımlar atmaya hazırlanıyor. Kentlerin akılcı ve bilimsel bir yaklaşımla yönetilmesi gerektiğine vurgu yaparak, tüm paydaşların ortak aklını ön plana çıkarmak için kararlı bir şekilde hareket edeceklerini ifade etti.

56101223 0481 445A B316 Ddb923427Eb3

Büyük Katılımın Eşliğinde Türkiye İstişare Toplantısı Trabzon'da Gerçekleşti Büyük Katılımın Eşliğinde Türkiye İstişare Toplantısı Trabzon'da Gerçekleşti

Ayrıca, Mimarlar Odası Trabzon Şubesi, yerel seçimler öncesinde tüm belediye başkan adaylarıyla iş birliğine açık olduklarını duyurdu. Gelecek için umut dolu bir mesaj veren Vural, mesleki ve etik değerlere sıkı sıkıya bağlı kalarak, zorlukların üstesinden geleceklerine inandıklarını belirtti.

Yeni dönemde Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'nin alacağı kararlar ve yapacağı hamleler merakla beklenirken, kent ve toplum için yapılacak olan devrim niteliğindeki değişimler heyecanla bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT