Uğurcan Çakır, Papara Park'ta gerçekleşen maçın ardından yaptığı basın açıklamasında, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek sözlerine başladı.

Net Skorla Galip Geldik

Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Maça iyi hazırlandıklarını belirten Uğurcan Çakır, "Bugün 90 dakika boyunca maçın hakimi bizdik. Oyunu domine ettik ve 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Hafta boyunca rakibin taktiklerini analiz ettik ve sahada uyguladık. Takım arkadaşlarımızla birlikte iyi bir performans sergiledik. Hocalarımızın analizlerini uyguladık ve bunun sonucunda başarılı olduk. Bu galibiyeti tüm takım arkadaşlarımı, hocalarımı ve ekibi kutluyorum." şeklinde konuştu.

8Ab4Ebea B88E 4436 A1D0 F527206F0Bc4

Uğurcan Çakır, alınan galibiyetin önemine vurgu yaparak, "Maçtan önce soyunma odasında sadece bir reaksiyon vermeyi konuştuk. Büyük futbolcular ve takımlar böyle zamanlarda reaksiyon gösterir. Bugün takım arkadaşlarımız, hocalarımız ve taraftarlarımız büyük bir reaksiyon göstererek dört haftadan sonra galip ayrıldık. Hafta içerisinde kupa maçında da zorlandık ama tur atlamayı başardık." ifadelerini kullandı.

0Ae4490A 1808 4D19 8C5C B213565D7A14

Abdülkadir Ömür'ün Hull City'ye transferiyle ilgili olarak ise Uğurcan Çakır, uzun yıllardır beraber oynadığı arkadaşının ayrılmasının üzücü olduğunu ancak onun için de sevindiğini belirtti. Ömür'e başarılar dileyen Çakır, futbolda böyle durumların sık yaşandığını ve önlerine bakılması gerektiğini dile getirdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT