Televizyondaki alt yazıda gördüm. Fenerbahçe’nin ‘Fener ol’ kampanyasında 375 bin işlem yapılmış.

Belki Ali Koç da on milyonlarca avro bulamadı ama Fenerin kampanyası Trabzonsporluları da harekete geçirmiş. Almanya’dan beri arayanlar oldu ve ‘Neden Trabzonspor böyle bir kampanya yapmıyor’ dediler.

Telefon görüşmesinde ‘Haklısınız’ dedim. Ama kapattıktan sonra da aklıma kampanyanın yeni tamamlandığını ve bi anlamda da istenilen sonuçla bitmediğini anımsadım.
Trabzonsporlular yıldız oyuncu isterler ama iş eli cebe atmaya sıra gelince de atmazlar. Yine İstanbul’daki Almanya’daki verir! Zaten kampanyaya da 1.5 milyon TL’yi sanırım Van’dan Trabzonsporlu bir iş adamı yatırmıştı.

Trabzonspor’a kaynak aktarmak isteyenlere şunu söyleyebilirim, siz para verecekseniz alacak olan çok! Trabzonspor’un her yanında sıkıntı var.
Bir diğer değineceğim konu ise Trabzonspor’un bundan sonraki maçları. Bordo-Mavililer birkaç maç daha aldı mı Avrupa’yı garantileyecek. Ama ne olursa olsun dün akşam Bursaspor’u yense de yenilse de sonuna kadar kazanmak için oynamalılar.

Ligde bundan sonra 6 maç var. 6 maçtan 5’ini kazandığınızda elde edeceğiniz rakam 10 milyon TL’nin üzerinde.
Bunun hasılatı var reklam gelirleri var. Trabzonspor’un belki ekonomik yaralarına bir pansuman tedavisi olabilir.

TRABZONSPOR ÇIKAMADI

Maçın ilk yarısında Bursaspor Trabzonspor’u ortasahada iyi kilitledi. Bordo-Mavililer bir türlü çıkamadılar. Mesut Bakkal’ın elinin Bursa’ya değdiği belli olmuş. Özellikle hem Yusuf Erdoğan hem de Aytaç Kara etkili oynadılar.  
 
ABDULKADİR ÖMÜR VE YUSUF YAZICI

Aramızda konuşuyoruz, ikinci yarıda Olcay çıkar Abdulkadir girer. Ünal hoca öyle başlıyor ve Abdulkadir Ömür muhteşem bir gole imza atarak Trabzonspor’u zorlu deplasmanda galip getiriyor. Maçtan sonra Yusuf Yazıcı’nın Abdulkadir Ömür’ü omuzlarına alarak taraftara getirmesi son yıllarda gördüğüm en muhteşem görüntü idi.

BÜLENT YILDIRIM DA BIRAKSIN

Fırat Aydınus maç içinde yan hakeme küfür ettiği gerekçesiyle PFDK tarafından ceza almıştı. Hem Fırat’ın hemde Bülent Yıldırım’ın hakemlikte sona doğru geldikleri biliniyor. Dün Bülent Yıldırım da sarı yerine iki oyuncuya kırmızı kart gösterip maçı da 11 dakika uzatınca emekliliğe hazır olduğunu söyledim. Seneye yaştan hakemliği bitiriyor. Erken emekli olmasında sakınca yok. Erken emeklilik bekleyenlerin de önünü açar!