316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı 316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanlığına, 20/2/2001 tarihli ve 4628 sayılı Kanunun 5'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 7'inci maddeleri gereğince Mustafa Yılmaz atanmıştır." ifadeleri yer almaktadır.
Mustafa Yılmaz, Gaziantep Nizip doğumlu olup İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim görmüş ve serbest avukatlık yapmıştır. Enerji sektöründe uzun yıllar avukatlık yapmasının ardından EPDK Kurul Üyeliği ve Başkanlığı görevlerine getirilmiştir. Üçüncü kez EPDK Başkanlığı görevine atanmasıyla birlikte, kurumun uluslararası alandaki etkinliğini artırma ve sektöre yön verme misyonunu sürdürmesi beklenmektedir.
Yılmaz'ın başkanlığı döneminde EPDK'nın uluslararası platformlardaki etkinliğinin artırılması için başlatılan çalışmaların devam edeceği ve kurumun sektördeki lider konumunu güçlendirmeye yönelik çabaların süreceği öngörülmektedir.

Muhabir: AYŞE SANCAK