Nevşehir-Niğde Karayolu Kaymaklı beldesinde seyir halinde olan ve sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 50 EU 747 plakalı otomobil ile 50 ZB 913 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 50 ZB 913 plakalı otomobil savruldu ve çöp konteynırına çarparak takla attı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Türkiye'de Skandal: Pakistanlı Şahıs Dans Eden Kadın Gizlice Videosunu Çekip Paylaştı Türkiye'de Skandal: Pakistanlı Şahıs Dans Eden Kadın Gizlice Videosunu Çekip Paylaştı

A W115496 01

Hafif Yaralılar ve Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar

Kaza sonucunda hafif yaralanan sürücülere polis ve sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Polis ekipleri, kaza alanında güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara acil yardım sağladı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

A W115496 02

Kazanın şok anları, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 50 ZB 913 plakalı otomobilin önce diğer araca çarptıktan sonra çöp konteynırına çarparak takla atma anları net bir şekilde görüntülendi.

Soruşturma Başlatıldı

A W115496 04

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Detaylı inceleme sonucunda kaza nedenleri ve sorumluluklar belirlenecek.

Editör: Ayşe Sancak