Okul İdare ve Öğretmenleri Tebrik Edildi

Kaymakam Demirer, okulun geçmiş yıllardaki başarılarına ve şu anda devam eden çalışmalarına övgüde bulunarak, okul idaresi ve öğretmenleri tebrik etti. İlçeye uzak bir konumda bulunan okulun kaliteli eğitim imkanları sunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirer, başarılı öğrenciler yetiştiren okulun bu yıl da aynı başarıları tekrarlayacağına inandığını belirtti.

Öğrencilerle Sohbet ve Bocce Oyunu

Ef6Baa6D 592D 41Ab 91Ac Dc44E80Fee55

Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahasanoğlu, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra beden eğitimi dersinde bahçede öğrencilerle birlikte Bocce oynayan Demirer ve Kabahasanoğlu, öğrencilere başarılar diledi.

"Her Zaman Yanınızdayız"

Ankara’da Trabzon Dernekler Federasyonu Tarafından Düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine İlgisizlik Giderek Artıyor Ankara’da Trabzon Dernekler Federasyonu Tarafından Düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine İlgisizlik Giderek Artıyor

Kaymakam Demirer, konuşmasında okul idaresi ve öğretmenlere çalışmalarında her zaman destek olacaklarını ifade ederek, başarılarının devamını diledi ve öğrencilere moral verdi. Demirer, "İnşallah bu başarıyı da sağlayacaklardır. Çalışmalarınızda her zaman yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN