Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanları ve aileleriyle düzenlenen iftar programında buluştu. Sağlık çalışanlarının fedakarlıkları ve özverili hizmetlerine vurgu yapan Başkan Sarıalioğlu, "Her şartta, her koşulda insanımızın sağlığı ve mutluluğu için özveriyle çalışıyorlar. İyi ki varsınız. Sizlere her zaman duacıyız." şeklinde konuştu.

Arı Kovanlarını Maske ve Eldiven Olmadan Açan Arıcı, Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor Arı Kovanlarını Maske ve Eldiven Olmadan Açan Arıcı, Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor

Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, Of'ta görev yapan sağlık çalışanları ve ailelerinin yanı sıra, çeşitli siyasi ve idari temsilciler de katıldı.

Of Sahil Hasbahçe Tesisleri'nde düzenlenen programda, Başkan Sarıalioğlu'nun yanı sıra Önceki Dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz gibi isimler de katılımcılar arasındaydı.

Sağlık hizmetlerinin önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, sağlık çalışanlarına destek ve minnet ifadesi olarak nitelendirildi.

Muhabir: BİROL SANCAK