Opel, Grandland modeliyle sadece uzun menzil sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitlilik de sunuyor. Yeni Grandland, 85 kilometre menzil sunan şarj edilebilir hibrit (Plug-in Hybrid) ve 48 Volt gücünde mild hibrit motor seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bu çeşitlilik, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına uyum sağlayarak geniş bir kitleye hitap ediyor.

Yem Fiyatlarındaki Artış Çiftçiyi Zorluyor: Üreticinin Başı Yine Yanacak Yem Fiyatlarındaki Artış Çiftçiyi Zorluyor: Üreticinin Başı Yine Yanacak

Yenilikçi tasarımıyla göz dolduran Grandland, modern bir görünüm kazanmak için önde yer alan aydınlatmalı “Şimşek Logosu”nu ve arka kısımda yer alan aydınlatmalı Opel yazısını barındırıyor. Ayrıca, 50.000'den fazla ayrı bileşenden oluşan yeni Intelli-Lux Pixel Matrix HD aydınlatma sistemiyle gece sürüşlerinde maksimum görüş sağlamanın yanı sıra estetik bir üstünlük sunuyor.

Türkiye pazarına 2024'ün son çeyreğinde giriş yapacak olan yeni Grandland, elektrikli araç teknolojisinin geldiği son noktayı temsil ediyor. Uzun menzili, çevre dostu yapısı ve üst düzey teknolojik donanımlarıyla Opel, sürücülere hem konforlu hem de sürdürülebilir bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN