Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Törene Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe belediye başkanları, Genel Sekreter Abdulkadir Hatipoğlu, sendika temsilcileri ve belediye personelleri ile aileleri katıldı. Davul, zurna ve meşalelerle süslenen törende personellerin sevinci ve coşkusu gözlerden kaçmadı. Aileleriyle birlikte katılan personellerin açtığı pankartlar Başkan Güler'i duygulandırdı.

41E242Cf 4647 4Cc6 89B9 0F5Daaba7F37

Başkan Güler, 3 yıllık süreyi kapsayacak olan Toplu İş Sözleşmesi'nin önemine vurgu yaparak, gece-gündüz demeden hizmet eden mesai arkadaşlarına hayırlı olması temennisinde bulundu. Güler, personellerin kıymetli hizmetlerini paranın karşılığını ödeyemeyeceklerini belirtirken, yapılan zamların ve artan ikramiyelerin önemine değindi. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğine vurgu yaparak, personellere yapılan zam ve ikramiyelerin yanı sıra bayram ikramiyesinin artırılacağını söyledi.

84A80Ea4 8C2B 49Bb Bb7D 8A66701418Cc

Başkan Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken, davalarının pazara kadar değil, mezara kadar olduğunu vurguladı. Yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile 2 bin 500 çalışanın yararlanacağını belirten Güler, işçi ücretlerine yüzde 120 zam yapıldığını ve bayram ikramiyesinin artırıldığını açıkladı. Ayrıca, devlet memurlarına yapılan zam oranında artış yapılacağını da sözlerine ekledi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak