Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz! Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz!

"Bizim Dönemimizde de Aynısı Yaşanacak"

Muhtarlara seslenen Aydın, “Adaylığımız ilan edildiğinden bu yana sahalardayız. Gittiğimiz her yerde siz değerli muhtarlarımızın coşkulu karşılamasının mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler mahallelerinizin eksikliğini belirleyip belediyelerimizle birlikte çalışarak tüm sorunları daha önce nasıl çözmüşseniz, bizim dönemimiz de aynı şekilde sıkıntılarınızı çözüme kavuşturacağız.” açıklamasında bulundu.

 "Başlatılan Çalışma Devam Edecek"

Aydın, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç, muhtarlarımızın kapısına gelip de geriye boş döndüğünü duymadığımız bir isim. Bu buluşmada muhtarlarımızdan duyduğum tek soru, ‘Ahmet Metin Genç gibi kapınız bize açık olacak mı?’ sorusu oldu. Tüm muhtarlarımıza şunu ifade etmek istiyorum ki Ahmet Metin Genç başkanımızın başlattığı bu çalışma bizim dönemimizde de devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

"Kimsenin Şüphesi Olmasın"

Yaşanabilecek sorunlara projeci çözüm önerileri sunulacak bir yönetim anlayışı uygulanacağını belirten Aydın, “Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi kapımız tüm muhtarlarımıza açık olacaktır. Ortahisar’ın sorunları için projeci çözüm önerileri sunacak bir kardeşiniz olarak çalışacağıma şimdiden garanti veriyorum. 31 Mart’tan sonra oturacağımız koltuğun muhtarların koltuğu olduğunu ifade etmek istiyorum, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Editör: Birol Sancak