ŞEHİRDEN KOPMADIM

Şehrimizden uzaklaşmadık. Ankara’da bulunduğumuz süre içerisinde haftanın 4 günü Ankara’da 3 günü Trabzon’daydık. Sokakta büyük teveccüh var. Cumhur ittifakı ile halkımıza hizmet edeceğiz. 

DÖNÜŞLER OLUMLU

Sokakta heyecanı görüyorum. Halkımızdan güzel dönüşler alıyoruz. Hiç oy vermemiş insanlara, hiç talebimizi iletmeden oylarını vereceklerini söylüyorlar. Onlara teşekkür ediyorum.

CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKULU KARŞILADIK

Miting yağmurlu bereketli bir havada oldu. Cumhurbaşkanımız konuşmasına başlayana kadar alanlar hınca hınç doldu. Cumhurbaşkanımızı coşkulu bir kalabalıkla karşıladık. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. 

BELEDİYECİLİĞİ BİLİYORUM

2004-2009-2009-2014 dönemlerinde belediyede görev aldım. Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Her aşamasına hakimim. Ekibimizle güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Trabzon’umuza uzun yıllar proje mühendisliği yaptım. 

31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren ÖmerAyar, MHP'nin başarısını ve Cumhur İttifakı'na katkısını vurguladı 31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren ÖmerAyar, MHP'nin başarısını ve Cumhur İttifakı'na katkısını vurguladı

BİRLİKTE ÇALŞACAĞIZ

26 meclis üyemiz var. 22’si seçilmiş 4’ü kontenjan kontenjan bir ve 4 olmak üzere 5 meclis üyesi Büyükşehir’de. İnşallah bu dönem daha fazla meclis üyesi ile cumhur ittifakını büyükşehir belediye meclis üyesi olarak göndereceğiz inşallah. Tüm aday adayları bizim çalışma arkadaşlarımız. Hepsiyle birlikte çalışacağız. 

EMEKLİLERE MÜJDE GELECEK

Emeklilerimizden bir tepki var. Merkezi hükümetimiz çalışma yapıyor. İnşallah bir sonuç alınacak. Emeklilerin tepkisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a iletildi. Emeklilerden gelen sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Müjdeyi cumhurbaşkanımız verecektir.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT