Başkan Kaya, Bayan Hentbol Takımı'nın önemli bir başarı elde etmesinin şehirleri için gurur verici olduğunu vurgulayarak, takımın maddi ve manevi olarak her türlü desteğe sahip olacağını ifade etti. Takımın antrenörü Sedat Yavuz ve kaptanı Funda Yılmaz'dan bilgi alan Başkan Kaya, bundan sonra takımın maçlarını canlı olarak izlemeye gayret edeceğini söyledi.

Takımın liderlikteki performansıyla övünen Başkan Kaya, hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve Ankara'da düzenlenecek dörtlü final maçlarında takıma başarılar diledi. Süper Lig'e çıkma müsabakalarının önemine değinen Başkan Kaya, takımın her zaman yanında olacaklarını ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi

Dörtlü final maçlarının 27-29 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapılacağını ve takımın Kırşehir, Karaman ve Polatlı ile karşılaşacağını dile getiren Başkan Kaya, final maçının heyecanını şimdiden hissettiklerini söyledi. Grubu birinci ve ikinci sırada bitiren takımların Süper Lig'e çıkma hakkı elde edeceğini belirten Başkan Kaya, takımı bir kez daha tebrik ederek başarılar diledi.

TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak