Ziyaret sırasında çocukları tek tek karşılayan Başkan Kaya, onlara çikolata ikram etti ve çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kaya, 23 Nisan'ın önemini vurgulayarak, çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

AK Parti'de Köklü Değişim Hazırlığı: İl Kongreleri ve Kurultay Bekleniyor AK Parti'de Köklü Değişim Hazırlığı: İl Kongreleri ve Kurultay Bekleniyor

Özellikle çocuklarla bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Kaya, bu ziyaretin kendisi için çok özel olduğunu dile getirdi. Ayrıca, 23 Nisan'ın önemine vurgu yaparak, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara verdiği önemi ve bayramın anlamını aktardı.


Konuşmasının ardından, koltuğunu 9 yaşındaki Asel Duruk'a devreden Başkan Kaya, minik Asel'in konuşmasını dinledi. Asel, koltuğa oturduktan sonra yapmayı düşündüğü projeler hakkında konuşarak, geleceğe dair umutlarını ve beklentilerini paylaştı.


Başkan Kaya, minik Asel'e teşekkür ederek, yetkiyi ona devretti. Bu anlamlı ziyarette, çocukların geleceği için yapılan çalışmalara vurgu yapılırken, Asel'in geleceğe dair umutları ve dilekleri de ön plana çıktı.

Muhabir: BİROL SANCAK