Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti! Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti!

Southampton Kulübü, Onuachu için Trabzonspor'dan 12 milyon Euro bonservis talep ettiği öğrenildi. Ancak bu miktarı ödeyemeyecek durumda olan Trabzonspor masadan çekildi. Bunun üzerine Bordo-Mavililerin Nijeryalı yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda Southampton Kulübü ile yeni bir görüşme yapması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Onuachu'nun önümüzdeki sezon için takımda kalmasını istediği biliniyor.
Onuachu'nun yokluğu ise Trabzonspor'u zorluyor. Kolu kırıldığı için son 5 lig maçında forma giyemeyen Onuachu'nun bitiricilik konusundaki eksikliği fazlasıyla hissedildi. Bu sezon ligde 17 maçta 9 gol, 3 asistlik performans sergileyen Onuachu'nun önümüzdeki haftalarda dönmesi bekleniyor. Onuachu'nun gol attığı maçlarda Trabzonspor'un aldığı puanlar da dikkat çekici. Fırtına, Onuachu'nun gol attığı karşılaşmalarda 19 puan topladı ve sadece 1 maçı kaybetti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU