Pazarspor'un Teknik Direktörü Taşkın Güngör, sezonu kümede kalarak tamamlamanın önemli bir başarı olduğunu belirtti. Bugün sahalarında Ergene Velimeşespor ile oynayacakları maçla sezonu kapatacak olan Pazarspor'un teknik direktörü, zorlu bir süreçten geçerek takımı kümede bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Yunanistan Macerası Kısa Sürdü: Panathinaikos'ta Fatih Terim İddiaları Yunanistan Macerası Kısa Sürdü: Panathinaikos'ta Fatih Terim İddiaları

Göreve geldiklerinde takımın içinde kaosun olduğunu ve 4 maçta sıfır çektiklerini hatırlatan Güngör, yönetimin ve futbolcuların gösterdiği gayretle kümede kalmayı başardıklarını söyledi. Kendilerine verilen görevi yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Güngör, bu süreçte altyapıdan 34 genci takıma kazandırmaya çalıştıklarını da ifade etti.

Güngör, takımın oynadığı futbolun göze hoş gelmese de önceliklerinin skor alarak tehlike bölgesinden uzaklaşmak olduğunu kaydetti. Pazarspor'un zor bir süreçten geçerek kümede kalmayı başarması, Güngör ve ekibi için büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK