TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Pazarspor'un deneyimli teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, sezon sonu hedeflerini açıkladı. Mavi-Beyazlı ekip, Play-Off'a katılmayı amaçlıyor.

Kerimoğlu, takımda bazı oyuncuların ayrıldığını ve transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. "Transfer çalışmalarımız devam ediyor, biraz zamana ihtiyacımız var. Yapılacak takviyeler sonrası ligde çıkışa geçeceğiz." diyen Kerimoğlu, başkanları Hüseyin Bey ile her şeyi görüştüklerini ifade etti.

Pazarspor'un hedefinin Play-Off olduğunu vurgulayan Kerimoğlu, şunları söyledi: "Play-Off şansımız var, inşallah onu yakalayacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var. Karşıyaka maçıyla birlikte puanlarla tanışmak istiyoruz. Pazarspor’un geçmişten gelen Play-Off alışkanlığı var, inşallah sezon sonu bir kez daha bu mutluluğu yaşar ve 2. Lige yükseliriz."

Takımın agresif bir yapıya sahip olduğunu belirten Kerimoğlu, 4 oyuncu daha almayı planladıklarını söyledi. Ayrıca, Çaykur Rizespor'dan bir genç oyuncu transfer ettiklerini ve Rizespor'dan gelecek olan oyuncuları arzu ettiklerini dile getirdi.

Cevdet Uzunköprü'nün Büyülü Dokunuşu: Bayburt'u Ligde Tutarak Mirasını Korudu! Cevdet Uzunköprü'nün Büyülü Dokunuşu: Bayburt'u Ligde Tutarak Mirasını Korudu!

Pazarspor, ligdeki 17. hafta maçında bugün deplasmanda Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Tayfun Güz yönetecek. Pazarspor, bu maçla puanlarla tanışmayı hedefliyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT