Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor

Samsun Otomobil Spor Kulübü Başkanı Bilal Altunay, yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar 13 başarılı organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirtti. Vezirköprü'deki yarışın Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından dört kez yılın en iyi organizasyonu seçildiğini vurguladı. Altunay, otomobil sporlarının ülkede daha fazla tanınması ve offroad branşının geniş kitlelere ulaşması için federasyon başkanı Eren Üçlertoprağı ve tüm paydaşlara teşekkür etti.

Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ise Türkiye Offroad Şampiyonası'nı ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti. 10-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın 1. ayak yarışına ev sahipliği yapacak olmalarının önemini vurguladı. Ulusal nitelikteki bu spor organizasyonuna ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Şampiyonanın diğer ayağının 28-30 Haziran'da Ankara Kızılcahamam, 26-28 Temmuz'da Giresun Şebinkarahisar, 20-22 Eylül'de Denizli Merkezefendi, 18-20 Ekim'de Trabzon Akçaabat, 15-17 Kasım'da Sakarya merkez ve 6-8 Aralık'ta Kahramanmaraş merkezde gerçekleştirileceği belirtildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN