Biz de indik ve 112 acilden inen ekibi karşıladık. Zaten gelene kadar 112 kumanda’dan arkadaşımız ve eşini yönlendirdiler.
Başının altına yastık koyun, Şöyle yatırın v.b. 112 görevlileri de geldiklerinde gayet kibar, panik yapmayın dediler.
Hemen kan tansiyon ve şekere baktılar. Teşhisi koydular: ‘Panik Atak’ Buna rağmen yavaşça kaldırdılar, ambulansa taşıdılar ve sonrasında da hastaneye getirip doktorlara teslim ettiler. Fatih Devlet Hastanesi’nin acilindeki doktor hanım ve ekibi de benzer şekilde kibar ve hasta odaklı  çalışma ile kalp grafiği çekti, Sonrasında serum verdi, rahatlattı ve biraz sinir boşalması biraz panik atak dedi ve tedavinin ardından da taburcu etti. Sağlıkta güzel bir ekip çalışması, teşekkürler 112 Acil müdahale, teşekkürler, Fatih Devlet hastanesi.
 
Kalepark Halka Açılsın
 

Trabzon’un önemli merkezlerinden birisi Kalepark ordu evidir.
Kalepark ordu evi düğün salonu ile birlikte içindeki lokantası ve kuaförü ile birlikte Trabzon’a uzun yıllar hizmet verdi.
Ve bu hizmeti verirken Tugay Kurmay Başkanlığına tahsis ettiği kartlarla birlikte sundu. Şimdilerde Kalepark’ın Trabzon’un hizmetine yeniden açılması var.
Trabzon’daki tüm STK mensuplarının bu yönde atacakları adım önemli bir sonuç getirecek ve Trabzonlular Kalepark’ta püfür püfür esen deniz rüzgarı ile birlikte güzel günler ve akşamlar geçirebilecekler.

 

Kamuran Yazıcı’ya Çok Önemli Görev

 
Karayolları Genel Müdürlüğünde daha önce Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Trabzonlu hemşehrimiz Kamuran Yazıcı Genel müdür yardımcısı oldu. Sadece bürokraside değil, sosyal yaşamda da etkin olan Yazıcı, Trabzon’dan Ankara’ya giden hemşehrilerimize kol kanat geren ve hastasına işsizine sahip çıkan önemli bir değer. Yeni görevini kutluyor ve kendisini daha önemli yerlerde görmek istiyoruz

Ali Kurt’a Mükemmel Ofis
 

Trabzon’un genç ve başarılı iş adamlarından Ali Kurt, Yomra’nın Kaşüstü mahallesinde Şehrinaz konaklarının 6 bloğunun iç sıva ve boyalarını gerçekleştirdi. Ve konutlarını da Yönetim Kurulu Başkanlığını aldı. Kurt, yeni yönetici ofisinde arkadaşları Yusuf Turgut ve CevatOcak’ı ağırladı. Ocak ve Turgut Kurt’u tebrik ettiler.
 
Osman Kenan Nereyi Beğendi
 
Osman Kenan Aksoy. Mali Müşavir. Ak partinin il eski saymanı. Aksoy, Trabzon Semerciler caddesini inceledi. Tarihi dokuda yapılan çalışmalara tam not verdi ve Alacahan, Bedesten, Çarşı camiinin de bulunduğu bu tarihi mekanın Trabzon ekonomisine daha fazla katkı sağlayabilceğini ifade ederek, ‘Bu alan  gece 24.00’a kadar da yaşayan bir bölge haline getirilmeli’ diye konuştu.
 
Prof. Dr. Nabiyev'e "başarı" ödülü
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vasif Nabiyev, başarı ödülüne layık görüldü. KTÜ'den yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: "Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Vasif Nabiyev, 2017 Marquis Yaşam Boyu Başarı Ödülüne layık görülmüştür."
 
Of’a Yeni Müdür
 
Of Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü’ne atanan Ali İhsan Kaya görevine başladı. 2015 yılında Of Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğüne atanan Ali İhsan Kaya görevine başladı. Of’a atanmasına rağmen daha sonra Trabzon Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak görevlendirilen Kaya, iki yıl gecikmeli olarak Of’taki görevine başladı. Müdür Kaya’yı makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Kaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.
 
 Of’ta görev yapmanın çok önemli bir görev olduğunu belirten Kaya;  “Of Müdürlüğümüz Of’umuzun yanı sıra Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat ilçelerimize de hizmet vermekte. Of hizmette kalite isteyen bir yer. Biz de bölgeyi ve bölge insanını iyi tanıdığımız için bu kaliteli hizmeti verebileceğimizi ümit ediyorum” diye konuştu.
 
Efsaneler Bir Arada
 
Trabzon’da iz bırakan Belediye Başkanlarından söz edildiğinde ilk gelen isimler, Orhan Karakullukçu ile M. Volkan Canalioğlu’dur.. İkisi de birer dönem Trabzon Belediye Başkanlığı yapan Orhan Karakullukçu ile M. Volkan Canalioğlu, dün bir alışveriş merkezinde karşı karşıya geldiler. İki, eski Başkanı bir araya gelince doğal olarak da konu Trabzon oldu. Trabzon’un her geçen gün büyüdüğüne değinen eski başkanlar iktidar gücüne karşın yapılan çalışmaların yetersiz olduğu görüşünde birleşerek kısa bir sohbetin ardından ayrıldılar.
 
 
Editör: TE Bilisim