5 yıl Sürmene Uzakdoğu spor kulüp başkanlığı yapan ve bu dönemde Dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu ve Türkiye şampiyonu çıkartan Erdoğan, bir dönemde belediye meclis üyeliğinde bulundu. İki dönem Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan ve gazetecilikle meşgul olan deneyimli Eyüp Emin Erdoğan Fidanlı Mahallesine muhtar olarak hizmet etmek istiyor. 

Bakanlar, belediye başkanları, milletvekilleri ve İşadamları ile birlikte istişare yaparak 43 projeli bir beyanatla mahallenin muhtar adaylığına girdiğini söyleyen Erdoğan, “Muhtar seçildiğim takdirde mahallemi Trabzon'un ve ilçemin örnek bir Mahallesi yapacağıma söz veriyorum” dedi.  

İşte Muhtar adayı Eyüp Emin Erdoğan’ın muhtarlık beyanatının özeti, “Tüm kanallar açılacak sular kanallardan akacak. Ana yolda asfaltsız ve betonsuz yol kalmayacak. Kervan yolu Turizm kazandırılacak. Mahalle adı ne kepçe alınacaktır. Elektrik direkleri yeniden yapılandırılacak. Mahalleye fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açmak için çalışılacak.” 

Süper Bir Mahalle Olacak

“İşsiz gençlerin köy odası panosunda iş girim ilanlara açılacak. Hayvancılık yapanlara toplantı yapılarak saman ve yemin 3/1 fiyatına toptan temin edilecek. Tüm tarihi Mahalle çeşmeleri işler hale gelecek. Köşk Yaylası Dizayn edilecek. Hastaneden yukarı ki köprüye kadar demir parmaklık olacak.

Cenaze defin işlemleri Mahalle Muhtarlığı tarafından yapılacaktır. Mahalle oturma yeri ve misafirhane yapılacak.  Yayla çıkımı yayla yollarımız stabilize olacak. Yayla Yollarında dinlenmek için oturacak koyulacak. Yaylada hayvanların su içebilmesi için su yalakları yapılacak. Fidanlı mahallemiz yol güzergahında bayanların konaklama yeri olacak. 688 muhtarla görüşülüp Trabzonspor haksızlıklara karşı imza kampanyası başlatılacak. 

Muhtarlığı kazandığım andan itibaren 5 yıl boyunca cam mekanımda bu yatırımları yaparken ilk önce cumhurbaşkanından Büyükşehir Belediye başkanından ve ilçe Belediye başkanından ve siyasi milletvekillerinden ve iş adamlarının katkılarıyla süper bir mahalle yapacağıma söz veriyorum. Tercih sizin hizmet bizim işimiz” dedi.
Editör: TE Bilisim