Akar, “Trabzon’da yaşayan vatandaşlarımız  diyor ki; İstanbul  halkını imrenmeye başladık.Seçimin yenilenmesi ile ne vaatler veriliyor.İnceleyelim.Bakalım.İstanbul’da su fiyatlarında ucuzluk,öğrencilere ulaşımda ucuzluk,Doğalgazda indirim,yakındır elektriği de indirim gelir.Köprüden motorlu araçlar geçişi bedava olacak.Halbuki o Belediyelerin işi de değildir.
 
Değerli Trabzonlular.Bizimde seçimin yenilenmesini isteme hakkımız yok mu?Bizde o indirimlerden yararlanalım.Seçim sürecinde İmamoğlu  bu indirimleri vaat ederken Binali ve Reis ne diyordu.Kaynağı nereden bulacaksınız.Hesap bilmiyorsunuz diyorlardı.Hesap tasarrufta imiş.O zaman İstanbul’da bu indirimler yapılabildiğine göre Trabzon’da da tasarruf yapılarak bizlerde ucuzluk istiyoruz.Büyükşehir Belediye Başkanı’na sesleniyorum.Sizler ne zaman indirim yapacaksınız.
 
Trabzon’da Demokrat Parti olarak bizim seçim vaatlerimiz arasında suya %30 indirim ve öğrencilerimize otobüslerden ücretsiz yararlanacakları vaatlerimizi vermiştik.O zaman bizlerede bu kaynağı nereden bulacaksınız denmişti.Trabzon Belediye Meclisinde temsil edilen CHPve İyi Parti,Mhp ve Akp.Hadi önerilerinizi bekliyoruz.Ucuzluk istiyoruz.Buda bizim hakkımızdır. Ekonomik sıkıntısı olan vatandaşlarımıza bir nebze olsun nefes aldırırsınız. Murat Zorluoğlu sesimizi duy.Hayırlı haberi bekliyoruz.”
 
Editör: TE Bilisim