İşte o açıklama:

‘24 Kasım 2011'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçen "istanbul Sözleşmesi'nin aile yapımıza yönelik yıkıcı etkileri tehlike  saçıyor. Bu sebeple; Toplumun temel dini,  ahlaki ve kültürel dinamiklerini tahrip eden, halkın inanç ve değerleriyle hiçbir şekilde uyuşmayan bir yapıya sahip olan ve özellikle aile kurumunun ifsadını hedef alan istanbul Sözleşmesi'ne HAYIR.  Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı fıtrata aykırı bir kimliğe dönüştürmeyi hedef alan İstanbul Sözleşmesi'ne HAYIR. 

"Eşcinsel hakları', "Hak Temelli" gibi kavramlar ile "Toplum size cinsiyet rolü dayatıyor, özgür olun" denilerek eşcinselliğe yönlendirmek amacıyla, sapkın yapılanma olan LGBT'lilere örgütlenme desteği sağlayarak toplum ve aile yapısının ifsadını hedef alan istanbul Sözleşmesi'ne HAYIR. 

Bİz inanıyoruz ki aile ve toplum, Avrupa'ya uyum yasalarına dayalı çıkarılan sözleşmeler ile değil, ıslah edici olan İslam Düzenin temel esaslarına, medeniyetimizin temel dinamiklerine kayıtsız şartsız bağlanılarak kurtulur. Çağrımız İstanbul Sözleşmesinin bir an önce fesh edilmesi içindir. Sapkın görüş ve hareketlere dur demek, aile yapısını, neslimizİ ve toplum sağlığını korumak sorumluluğumuz gereği gerekli olan bütün hassasİveti ve iradeyi göstermek için "BİZ VARIZ"
 
Editör: TE Bilisim