Yerel Basın Ve Yönetime Çağrı Yerel Basın Ve Yönetime Çağrı

Ve bu katliamlara her defasında yol veren Amerika Birleşim Devletleri var.
Birleşmiş Milletler Güvenlik konseyinde Ateşkes çağrısını 3.defa veto eden ABD Gazze’ye havadan yardım edeğini açıklıyor! Böyle bir kepazelik olur mu? Bunu yapanlar gazzeye yardım değil daha fazla insan öldüren gıdalar atarlar.
Değerli Okurlar,  Güney Afrika Bütün dünyaya ders verdi. Türkiye de belgelerini topladı ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a teslim etti. Artık Netanyahu gün gün sıkıştırılıyor. Evinin önünde her gün eylemler var. Ağababaları ne kadar daha koruyaak belli değil.
Filistin’in kuzeyini katleden Güneye güvenli bölgelere giden diyen ve oraya gidenleri de bombalayan  Netahyahu’nun Hitler’den farkı nedir? İkisi de soykırım yapmıştır ve hesabını mutlaka ama mutlaka vermelidir. 
MUTLAKA YARDIMLAŞIN
Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Herkes şöyle bir etrafına baksın.
Çünkü ramazanın temel ihtiyaçlarını alamayacak olan onlarca aile var. Türk halkını ayakta tutan nedir. Bu yardımseverliliğidir. Paylaşmasıdır. 
Ramazana girerken  daha fazla birlik beraberlik içinde olacağız. Olan olmayana verecek ve ramazanı en iyi şekilde geçirmesini sağılayacak.
RAMAZAN’DA SİYASET
Değerli okurlar Geçmişten biliyoruz ramazan ayında siyaset bambaşka olur. Adaylar iftar sofralarını kurarlar, iftar sofrası sonrasında ise Siyasi propogandalarına devam ederlen. Trabzon’da siyaset halen çok olumlu bir yönde seyrediyor. Böyle devam edecektir. 31  Mart tarihi de şölen havası içinde geçecektir. Bizler de TAKA Gazetesi olarak süreci takip etmeye devam edeceğiz.
PERFORMANSINI ARTIRDI
Sevgili Okurlar, CHP’nin Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı kariyerli bir elektronik mühendisi. Hem alt yapıyı bilen hemde yönetici olan Hasan Süha Saral durmaksızın çalışma yapıyor. CHP’lilerin oylarının dışında Trabzonlulara sarılıyor ve onlardan da oy istiyor. Performansını her gün biraz daha yükselten Saral’a başarılar diliyoruz.
HEDEF FİNAL
Değerli okurlar, Trabzonspor  kupa’da önce Gençlerbirliği ardından da Başakşehiri eleyerek yarı finale çıktı ve  Fatih Karagümrük takımı ile eşleşti. Trabzonspor bir yandan ligde Avrupayı kovalıyor diğer taraftan ise kupa’da finali oynamak istiyor. Trabzonspor’da Şok sakatlık ki Onuachu 6 hafta yok, moralleri bozsa da bu akşam onyanacak olan Alanya maçı ve sonraki maçların kazanılması için planlamalar yapılıyor.
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT