Trabzonspor, Rayyan Baniya için 2 milyon 50 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek 4+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak, 25 yaşındaki stoper son dönemde forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından Rayyan Baniya'nın forma bulma çabası sonuçsuz kaldı. Özellikle son 8 maçta süre alamayan futbolcu, bir türlü teknik direktörün gözüne giremedi.

Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu

Sezon başında Fatih Karagümrük ile bir maça çıktıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan Rayyan Baniya, 20 karşılaşmada forma giydi. Ancak, 11 maçta yedek kulübesinde kalan Baniya, son dönemde istenen performansı sergileyemedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı ile arasında uyumsuzluk yaşayan Rayyan Baniya, son 70 gündür maç oynamaya hasret. Avcı'nın Baniya'yı eleştirmesi de futbolcunun durumunu daha da zorlaştırdı.

Kaynak: İHA