Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en önemli seçimlerinde Çorumlu kardeşlerimiz bize ve Cumhur İttifakına sahip çıktı. Siz nasıl bize sahip çıktıysanız, inşallah biz de size hizmet ederek teşekkür edeceğiz. Çorum'un her meselesi, her sıkıntısı, her talebi bizim meselemizdir. Bizler, Çorum'u bölgesinin en gözde şehri haline getirdik. Sizlerin çalışmasıyla mücadele ettik, bizler de her alanda destekledik. 31 Mart'ta Çorum'un yine destan yazacağından şüphem yok.

Bir dönem bizim yanımızda durup da beklentileri karşılanmayınca başka yerlere dümen kıran cambazlara karşı dostlarımızı uyaracağız.

Trabzon'da Yüksek Su Faturalarına Karşı Çağrı: "Büyükşehir Belediyesinden Adım Bekliyoruz" Trabzon'da Yüksek Su Faturalarına Karşı Çağrı: "Büyükşehir Belediyesinden Adım Bekliyoruz"

Provokasyonlar denediler, ancak tüm bu saldırıları püskürttük. Terörle mücadelemizde Suriye'ye operasyonlarımızla tüm planlarını bozduk.

Emeklilerin sıkıntılarını gidermek amacıyla adımlar attık. Enflasyon ve hayat pahalılığı konusunda adımlarımızı atıyoruz. Yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüş bekliyoruz. Milletimize güvenin, bizler milletimiz için varız.

Ana muhalefet partisinin beceremediği tek iş, kara paradan kule inşa etmek. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi, yoksa gayrimeşru işler yapan kartel mi, ne oldukları belli değil.

Çorum'a son 21 yılda 96 buçuk milyar lira yatırım yaptık. Hızlı tren projemizde en kritik aşama geçildi. Çorum, Karadeniz'e ve İç Anadolu'ya hızlı tren hattıyla bağlanacak. Çorumlu çiftçilerimize son 21 yılda toplamda 26 milyar lira tutarında tarımsal hibe desteği sağladık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çorum mitinginde yaptığı bu açıklamalar, hem ekonomi politikaları hem de güvenlik konularında hükümetin aldığı ve alacağı önlemlere dair önemli ipuçları vermektedir.

Editör: Birol Sancak