AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yakup Budak, Türkiye’nin gerçek belediyeciliği Milli Görüş hareketiyle tanıdığını belirterek, 31 Mart’ta Saadet Partili adayların yeni bir başarı hikayesi yazacağını dile getirdi. Sosyal belediyeciliğin mimarının da Milli Görüşçü belediyeler olduğunun altını çizen Budak, belediyelere sadece imar ve şehircilikle ilgili değil, toplumsal yapının temel taşı olan ailenin korunması için de önemli görevler düştüğünü söyledi. 


Büyük bir coşkunun yaşandığı toplantıda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Yakuphan, şehrin en önemli probleminin plansızlık olduğunu, plansız bir şehirde problemlerinin çözümünün mümkün olmadığını belirterek, göreve gelmesi durumunda uygulayacağı projeler hakkında bilgi verdi.


Toplantıda konuşan ilçe belediye başkan adayları da, ilçelerde halkın günlük yaşamını zorlaştıran pek çok problem bulunduğunu belirterek bu problemlerinin çözümünün ancak Milli Görüş belediyeciliğiyle mümkün olduğunu ifade etti. Adaylar, seçimde en iyi neticeyi alabilmek için gece-gündüz demeden çalışacaklarını ve halkın layık olduğu yönetimleri işbaşına getireceklerini vurguladı.


Konuşmaların ardından adaylar, tek tek sahneye çağrılarak katılımcılara tanıtıldı. 
Saadet Partisi’nin Trabzon adayları şu isimlerden oluşuyor:
Recep Yakuphan (Büyükşehir), Ö. Faruk Bayram (Akçaabat), Şakir Şahintaş (Araklı), Ali Topal (Arsin), Ahmet Aydın (Beşikdüzü), Abdullah Kul (Çarşıbaşı), M. Nuri Kadıoğlu (Çaykara), Zeki Avni Usta (Dernekpazarı), Fevzi Serdar (Düzköy), Behram Yıldız (Hayrat), Selim Üçüncü (Köprübaşı), Hikmet Aydın (Maçka), Mustafa Saral (Of), Ümit Çebi (Ortahisar), Recep Kalyoncu (Sürmene), Ahmet Kıran (Şalpazarı), Salih Kalaycı (Yomra)

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU