İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı, Sürmene ve Hayrat Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.
İl Başkanlığında yapılan aday açıklama programına İl Başkanı Şakir Şahintaş, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

Recep Kalyoncu Sürmene, Behram Yıldız da HayratBelediye Başkan Adayı oldu. 

28D3623E 859C 4B92 83B3 B5F09De35F7A

Adaylara belgelerini takdim eden İl Başkanı Şakir Şahintaş, “Sürmene ve Hayrat ilçelerine ve adaylarımıza hayırlı olsun. Kendilerine bu yolda başarılar dilerim” dedi.

“Trabzon Büyükşehir, Of ve Dernekpazarı adaylarımızı daha önce açıklamıştık. Sürmene ve Hayrat ile birlikte 5 belediye başkan adayımızı açıklamış olduk” diyen Şahintaş, şöyle konuştu:

463B8602 8C7A 4411 9D60 Cf077Fbe727C

“Diğer adaylarımızı da en kısa süre içerisinde açıklayacağız. Trabzon halkını yeniden Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturmak için adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte gece-gündüz sahada olacağız. Fikirlerimizi, projelerimizi halkımızla paylaşacak ve desteklerini isteyeceğiz. İlimizde ve ilçelerimizde yıllardır çözüm bekleyen çok sayıda problem vardır. Bu problemlerin çözümü, ancak liyakat, ehliyet ve irade ile mümkündür. Bu özellikler Milli Görüş’te fazlasıyla vardır.”
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak