Sebat Gençlikspor, TFF 3.Lig 4.Grup'ta liderlik için kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak lider Adana 1954 FK'yı kendi evinde 3-1'lik skorla geçen Kırmızı-Beyazlılar, zirveyle arasındaki puan farkını 1 maçı eksik olmasına rağmen 8'e indirerek iddiasını ortaya koydu. Bu galibiyetle birlikte ikili averaj avantajını eline geçiren Sebat Gençlikspor, rakiplerine gözdağı verdi.

Takım, 24. haftada rakibi Tokat Belediye Plevnespor karşısında da galip gelerek puan farkını 5'e indirmeyi hedefliyor. Hedeflerini netleştiren Kırmızı-Beyazlılar, ligde kalan 7 haftada liderliği ele geçirmeyi amaçlıyor. Fikstür avantajını da kullanmayı planlayan ekip, son 4 maçtır aldığı galibiyetlerle moral bulmuş durumda.

Sebat Gençlikspor, ligdeki ikinci sıradaki konumunu sağlamlaştırırken, üçüncü sıradaki Muşspor'a da 5 puanlık bir fark atmış durumda. Takım, 2.Lig'e doğrudan yükselme şansını elde edememesi durumunda Play-Off yolunu kullanarak şampiyonluk hedefini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Trendyol 1. Lig'de Giresunspor'un Sakaryaspor Karşısındaki Zorlu Sınavı; Giresunspor'un Prestij Maçı Heyecanı! Trendyol 1. Lig'de Giresunspor'un Sakaryaspor Karşısındaki Zorlu Sınavı; Giresunspor'un Prestij Maçı Heyecanı!

Kırmızı-Beyazlılar, kalan haftalarda da galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yolunda adını daha fazla duyurmayı amaçlıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN