Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor

Ustalık dönemlerinde Trabzon gazeteciliği adına iz bırakacak işlere imza atmak istediklerini söyleyen TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, “Bu kez bir değişiklik yapıp ilk olarak kendi değerlerimizi, meslektaşlarımızı ziyaret edelim, yapmak istediklerimizi anlatalım istedik. 

Trabzon'da gazetecilik yapmak hem onur verici hem de zor bir iş. İletişim dilini iyi kullanıp mesleki dayanışmayı artırmanın peşindeyiz. Geride bıraktığımız iki dönemde yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var. Bu yeni üç yıllık dönemi ustalık dönemi olarak değerlendiriyoruz. Şimdi yapacaklarımız var. Bunları hayata geçirmek istiyoruz. Bu anlamda meslektaşlarımızın da fikirleri bizim için önemli” ifadelerini kullandı. TAKA Gazetesi Genel Müdürü Zihni Ağırman ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut da ziyaretten ötürü TSYD Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetim kuruluna teşekkür ederken yeni görev sürelerinde başarı dileklerinde bulundu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY