Prof. Dr. Ergun Demirsoy, Belçika'da Kalp ve Damar Hastalıklarına Yenilikçi Müdahalelerde Bulundu Prof. Dr. Ergun Demirsoy, Belçika'da Kalp ve Damar Hastalıklarına Yenilikçi Müdahalelerde Bulundu

Açılışa; Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Hekimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, 1461 Trabzon Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu ve davetliler katıldı. Genel Cerrah Uzmanı Op. Dr. Serkan Tayar, yeni bir oluşum ve yapılanmaya girdiklerini ifade ederek, “Kadromuzda hemşire, beslenme uzmanı, sekreter ve koordinatör olmak üzere biz bir aileyiz. Özverili bir şekilde başladık önceliğimiz insan sağlığı ve bireylere faydalı olabilmek” dedi.

9Cfbeb02 302A 4Acf 848B E740B39Ddba4

“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE GAYRET ESİYORUZ”

Hekimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, “Serkan kardeşimiz sağlık sektöründe önemli bir işe imza atıyor. Kendisinin istikbali parlak ve güzel hizmetler yapar. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ise, “Sağlık sektöründe özel teşebbüsü destekliyoruz. Bir pasta var içerisinde bu birimler var. Her biri pastadan bir pay alıyor ve kamu yükü hafiflemiş oluyor. Elimizden gelen desteği vermeye gayret esiyoruz. Burası da devletin gerektiği yerde desteği vererek üstün performans ortaya koyacak” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesimine geçilerek kliniğin açılışı gerçekleşti.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT