Suiçmez, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşı sırasında sarf ettiği "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum." sözünü hatırlatarak, bu zaferin ne denli zorlu şartlar altında kazanıldığının altını çizdi.

Suiçmez, Çanakkale'nin geçilmezliğini ispatlayan çelik iradenin, Türkiye'nin iç ve dış saldırılara karşı birlik ve beraberlik içinde direnme ve daha güzel bir gelecek için mücadele etme azmini simgelediğini vurguladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde, Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anan Suiçmez, bu büyük zaferin önemini bir kez daha hatırlattı.

Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar

Sibel Suiçmez, konuşmasını, Çanakkale Zaferi'nin, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığının bir kanıtı olarak tarihe altın harflerle yazıldığını belirterek sonlandırdı.

Editör: Doğukan ÖZKURT