HER NOKTAYA HİZMET

Aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevini de sürdüren Bekir Aktürk, mahalle halkına hizmet etmek için dördüncü dönem için de aday oldu. Ekibi ile mahallenin her noktasına hizmet etmek için çalışan Aktürk, muhtarlığın önemine de her yerde vurgu yaparken, muhtarın görevinin yol ve su olmadığını hatırlattı.

MAHALLE KÜLTÜRÜ YAŞATILIYOR

12 bin 500 nüfusu ile sürekli gelişen mahalleye hizmet etmeyi kendisine şiar edindiğini kaydeden Aktürk, “Halkımızı seviyorum. Halkımıza hizmet etmenin gururu nasip oldu. Bu kutlu görevi 15 senedir yerine getirmeyi nasip eden Allah’a şükürler olsun. Ekibimizle, halkımızın huzurlu ve rahat yaşayabilecekleri bir mahalle kültürünü Soğuksu Mahallemizde hayata geçirdik” dedi. 

NİTELİKLİ OLMALIDIR

Aktürk, “Yol ve su belediyenin görevidir. Belediyelerimiz bunu yapıyor. Muhtarlar olarak biz icra değil rica makamıyız. Muhtar devletle millet arasındaki köprüdür. Muhtar mahallenin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gerekli iş birliklerini yapabilecek nitelikte olmalıdır” ifadelerine yer verdi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Ordu, Altınordu İlçesi Güzelyalı Mahallesinde Yaşanan Trafik Kazası Ordu, Altınordu İlçesi Güzelyalı Mahallesinde Yaşanan Trafik Kazası

Aktürk, “Çalışmalarımızın mahalle sakinleri tarafından beğenilmesi bizlere ayrı bir güç vermiştir. Yeni hizmetler için heyecan oluşturdu. En önemlisi de Soğuksu Mahallesinde vatandaşlarımız huzurlu. Yaşam konforu ve standartları her geçen gün yükselen mahallemizde halkımızla hizmet etmek, mahallemizi birlikte güzelleştirmek için canla başla mücadele ettik. Yeniden mücadele etmek, yeniden aynı heyecanımızla çalışmak için aday oldum. Halkımızdan aldığım güç ve sevgi beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak