Minik öğrenciler yurdun dört bir yanında vatani görevini yapan Mehmetçiklerimize,  vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve vatan savunmasında ve görevi sırasında yaralanan gazilerimize yazdıkları duygu dolu mektupları okudu ve mektupları Şehit Aileleri Dernek Başkanı Şeref İşler’e teslim etti. 


Öğrencilerin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Şeref İşler “ Sizin beni ziyaret edecek olmanız beni çok heyecanlandırdı. Sabah erkenden uyandım. Sizinle tanıştığım için çok mutluyum. Bir şehit babası olarak sizin duygu dolu mektuplarınız beni çok mutlu etti. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz siz yavrularımızla gurur duydum.

Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor

Öğretmenlerinize de size de teşekkür ediyorum. Mektuplarınızı Mehmetçiklerimize ve gazilerimize de ulaştırıp, okutacağım. Onlarda çok mutlu olacaklar. Derslerinizde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. 


Sınıf öğretmeni Melek Arslan’a ziyaretlerinden ötürü bir plaket ve Trabzon Şehitleri kitabını, çocuklara da sürpriz hediyeler veren başkan Şeref İşler’e çiçek takdim edildi. Ziyaret sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirildi. 


TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT