• DOLAR 32,35 %-0.02
  • EURO 34,88 %0.23
  • ALTIN 2.391,28 %-0.23
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 62.000 %5.08
  • ETHERIUM 3.090 %3.52
15°
19:35 Spor

Trabzonspor'un orta sahasında önemli bir rol üstlenen Berat Özdemir, gelecek sezon için transfer spekülasyonlarının merkezinde yer alıyor. Sarı-Kırmızılılar, kadro revizyonu için kolları sıvarken, Berat Özdemir'i transfer etmek için devreye girdi.

19:30 Politika

Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Karaca Mahallesinde gerçekleştirilen muhtarlık seçimlerinde yaşanan olay, mazbata dağıtımını etkiledi. Seçimi kazanan muhtar adayının, 6 aylık ikamet şartını 2 gün eksik tamamlaması üzerine Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yapılan itiraz sonucunda mazbatayı en çok ikinci oy alan adaya verdi.

19:00 Bölgemiz

2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliği içerisinde belediye personeline ‘Öfke ve stres kontrolü (kriz yönetimi), kadına yönelik şiddetle mücadele ve ihbar mekanizması’ konulu eğitim verildi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa çok sayıda personel katılırken, psikologlar Sonnur Horos ve Azize Doğu bilgilendirmelerde bulundu.

18:50 Bölgemiz

Oymalıtepe Şehit Sedat Ortaokulu, 10 öğrenci ve 4 öğretmeniyle birlikte katıldığı Erasmus+ projesini başarıyla tamamladı. Proje kapsamında, Kuzey Makedonya, İtalya ve Türkiye'den (Trabzon-Yomra/Oymalıtepe Şehit Sedat Kaplan Ortaokulu ve Rize Tevfik İleri Anadolu Lisesi) ortak okullarla karşılıklı ziyaretler gerçekleştirildi ve eğitim ile kültürel etkinlikler düzenlendi.

18:40 Politika

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in vefatının 27.yılında Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Davaya adanmış Bir Ömür Başbuğ Alparslan Türkeş" programıyla anıldı.

18:30 Ekonomi

Türkiye'de elektrik fiyatlarına yapılan zam bekleniyor. Ünlü ekonomistler, zam tarihini açıklarken vatandaşlar mumlarını hazırlıyor.

17:40 Ekonomi

Fransız bankası BNP Paribas, Türkiye'nin ekonomik iyileşmesi ve cazip yatırım fırsatlarına dikkat çekerek dolar-TL kur tahminini 36 lira olarak açıkladı.

17:38 Spor

Dün gördüğümüz sahne, futbolseverleri şaşkına çevirdi. Ronaldinho'nun efsanevi futbol yeteneği, Messi ve Ronaldo'nun bile ulaşamadığı bir noktada. Ancak maalesef, futbolun büyüleyici yıldızı erken vedalaştı.

17:32 Spor

Trabzonspor'un Samsunspor ile oynayacağı maç için hareket eden takımı, taraftarlar coşkuyla uğurladı. Vakfıkebir'de yapılan karşılama, şampiyonluk havasında geçti.

17:18 Spor

Alman devi Borussia Dortmund, Marco Reus'un sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu, bu durum Süper Lig'e transfer olabileceği spekülasyonlarını beraberinde getirdi.