Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Ersun Yanal, Özer Hurmacı ve Aykut Demir’e eski borçlardan ötürü toplam 30 Milyon TL’ye yakın ödeme gerçekleştirmişti. Özellikle Ersun Yanal ve Özer Hurmacı’ya ödenen tazminatlardan ötürü eski Başkan Muharrem Usta eleştirilmişti. Eski Başkan Usta, dün sosyal medya hesabından Ersun Yanal ve Özer Hurmacı’ya ödenen tazminatlardan ötürü kulübe 15 Milyon TL bağış yaptığını ve bağış makbuzunu da istediğini yazıyla bildirdiğini açıkladı.

Ancak Usta, bu teklifine yanıt alamadığını duyurdu. Usta’nın bu açıklamalarına Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun cevabı farklı oldu. Hacısalihoğlu, “Muharrem Usta alamayacağı paradan gövde gösterisi yapıyor. Kendisi kulübe nakit bağışı teklif etmiyor, ‘alacağımdan düşün’ diyor. Usta'nın alacakları ile ilgili dosyalar hala inceleniyor. Özellikle basketbol kulübüne yönetim kurulu kararı olmadan gönderilen paralar var, bunlar inceleniyor” dedi.

Usta’nın Hacısalihoğlu’na sosyal medya hesabından yanıtı ise şöyle oldu; “Sizin yönetiminiz verdiği ufak tefek borçları kulübe gelen ilk paradan ‘acil kodla’ hemen geri alırken biz niye alamayacakmışız anlamadım. Yoksa burada da ‘Özevlatçılık’ mı? çalışıyor Hayrettin abi. Umarım siz de almayacağınız paraları kulübe bırakırsınız.” Bu arada Usta, stat sponsorluğu konusunda yeni bir sponsor bulunması halinde var olan sponsorlukla ilgili de yönetime yardımcı olacaklarını açıkladı.
 
Editör: TE Bilisim