Biraz Olsun Nefes Alındı

7-8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulun ardından Ahmet Ağaoğlu Başkanlığında oluşan yeni yönetim, kısa süreli de olsa bir nefes almayı sağladı. Bazı oyunculara ve kulüplere ödemeler yapılırken yaşanması muhtemel yeni krizlerin önüne geçilmiş oldu. Ancak tehlike geçmiş değil. Yeni sorunlar kapıda görünüyor.

Avrupa’dan Men Yasağı

Bir dönem transfer yasağı cezası bulunan Trabzonspor’un Avrupa’dan men cezası alabileceği belirtiliyor. Sosa’nın gecikmiş bonservis ödemelerinden ötürü Milan soluğu FIFA’da almış, 5 yabancı oyuncu da gecikmiş alacakları için kulübe ihtarname göndermişti. Olası yeni bir yasağın önüne geçmek adına Başkan Ahmet Ağaoğlu, kaynak arayışına girdi. Ağaoğlu yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen toplantıda camiadan destek istemişti. 

Proje Ve Sponsorluk

Enerjiyi ve ilgiyi yükseltmeye uğraşan Başkan Ağaoğlu, yönetim kurulu üyelerinin tamamından da yeni proje üretilmesini sponsor bulunmasını istedi. Borcu borçla kapatmak istemeyen Başkan Ağaoğlu, bankalarla da irtibatını sürdürüyor. Ağaoğlu, banka borçlarının yapılandırılması adına yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun önerisi de büyük ilgi görürken bu önerinin hayata geçmesi halinde Bordo-Mavili Kulübün sıkıntıları büyük oranda aşacağı öngörülüyor.
Editör: TE Bilisim