2 yıl üst üste şampiyon olup 7 yıl sonra döndüğü Spor Toto Birinci Lig'de henüz teknik adamını bulamayan ve transferde de acele etmek istemeyen Altay'ın kapısını Süper Lig ekibi Trabzonspor çalmaya devam ediyor.

Israrı Sürüyor

Karadeniz ekibi mevcut kadrosundaki yabancı oyuncularla vedalaşıp maliyeti düşük ve genç bir ekiple yola çıkmayı hedefleyip Altay'ın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Rıdvan Çankaya konusunda ısrar ediyor. Genç ve gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katıp geleceğe yatırım yapmak isteyen Trabzon rotasını İzmir'den başka yöne çevirmek istemiyor.

1 Temmuz'da başlayacak yurtdışı kampına kadar yerli transferi tamamlamak isteyen bordomavili ekip Altay'ın 2 milyon lira bonservis belirlemeyi düşündüğü Atakan için kesenin ağzını açabileceği belirtiliyor.

Çok Yetenekli

U20 ve U21 Milli Takımı'nda da görev yapan ve son iki sezonda yaşanan şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Atakan'ın durumu iki kulüp yönetimlerinin gerçekleştireceği görüşmelerden sonra netleşecek.

19 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu geçen sezon 27 maçta görev yapıp 2 gol kaydetmişti.

Çok istikrarlı

Altay altyapısından yetişen Atakan Çankaya, 2016-17 sezonunda 26, geçen sezon ise 28 maçta siyah-beyazlı formayı terletti ve futboluyla alkış topladı.

Altyapıdan Takviye Var

Altay, altyapısından savunma oyuncusu Cenk Özkaçar ile profesyonel sözleşme imzaladı.

2017-2018 sezonunda A takımla idmanlara çıkan Cenk, kariyerine 14 yaşından bu yana altyapısında mücadele ettiği Altay'da merhaba dedi. 3 yıllık sözleşme imzalayan 18 yaşındaki futbolcu, siyahbeyazlı ekibin alt yaş kategorilerinde çıktığı 115 müsabakada 15 gol attı.

Sürpriz Transfer Bugün Tamam

Altay'ın prensip anlaşmasına vardığı Bulgar bir stopere bugün sözleşme imzalatması bekleniyor. İsminin büyük gizlilikle saklandığı savunma oyuncunun bugün İzmir'e geleceği bildirildi. Teknik adam çalışmalarını da büyük bir titizlik ve gizlilik içinde sürdüren siyah-beyazlı yönetim bu boşluğu da en kısa sürede kapatması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim