“İtibarımızı Düzeltiyoruz”

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta imza töreninde değerlendirmelerde bulundu.  Önlerinde bir stratejik planı var ve ona göre hareket edeceklerini söyleyen Muharrem Usta konuşmasına şöyle devam etti, “Çıtayı yukarı koymamız gerekiyordu bunu başardığımız için mutluyum. En önemlisi Trabzonspor’un zedelenmiş olan itibarını yeni bir düzenleme getiriyoruz. Çok önemsiyoruz. İlerdeki günler açısından bu bir kaldıraç etkisi yapacaktır” 

“QNB’Yİ Şanslı Görüyorum”

Usta, “Sponsorların kulüplerden beklentileri vardır. Bunların acısını yaşamış biri olarak QNB’yi şanslı görüyorum. Bizden beklediklerinin fazlasını bulacaklarını söylüyorum. Bizim sponsorlarımız çok değerli onlarla birlikte yürüteceğiz. Trabzonspor hu anlamda bizimle birlikte sponsorların çok mutlu olacağı bir mecradır. 3 yıllık forma sponsorluğumuzun miktarı 7,5 milyon dolar. Bu rakam Trabzonspor tarihinin en yüksek rakamı diye biliyorum.”

“Cumhurbaşkanımız Destek Verdi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sponsorluk anlaşması için çok büyük destekleri olduğunu ifade eden Muharrem Usta, sözlerine şöyle devam etti, “Stratejileri, girdikleri ülkelerde spora yatırım yapan bir marka ile anlaştık. Katar’la Türkiye arasındaki görüşmelere bakarak Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek istedik. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz, olağanüstü katkısı olmuştur. Bu yolculuğun doğru şekilde neticelenmesine katkı sunması bizim için önemliydi. Bu işbirliğinin ardından neler yapılabileceğine baktığımızda Trabzonspor yeniden tarih yazmanın eşiğinde. Biz yönetime gelirken, o büyük markanın öncelikle itibarını önemsedik. İtibar yönetiminin Trabzonspor ve bizim açımızdan en önemli noktası olduğuna karar verdik” dedi.
 
Editör: TE Bilisim