Ülkemizi bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek için eleme oynayan Başakşehir, Olympiakos'u elemesi durumunda Krasnodar-Porto serisinin galibi ile oynayacak. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda Universitatea Craiova-AEK eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda Molde-Aris eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak..

Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde yapıldı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde yer alan Medipol Başakşehir'in Olympiakos'u elemesi durumunda rakibi Krasnodar-Porto serisinin kazananı olacak.

UEFA Avrupa Ligi'i 3. ön elem turunda mücadele edecek temsilcilerimiz Trabzonspor Sparta Prag'ı, Medipol Başakşehir Olympiakos'u, Evkur Yeni Malatyaspor ise Partizan'ı elediği takdirde play-off oynamaya hak kazanacak.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Eşleşmeleri

GNK Dinamo / Ferencvárosi TC - NK Maribor / Rosenborg

CFR 1907 Cluj / Celtic FC - Slavia Prag
Young Boys - FK Crvena Zvezda / FC København
APOEL FC / Qarabag FK - PAOK FC / AFC Ajax
FC Basel 1893 / LASK - Club Brugge / FC Dynamo Kyiv
Istanbul Basaksehir / Olympiacos - FC Krasnodar / FC Porto

Avrupa Ligi Play-Off Eşleşmeleri

UEFA Avrupa Ligi kapsamında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor'un rakipleri bugün belli oldu. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sparta Parag'ı elerse play-off turunda U.Craiova-AEK eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Yeni Malatyaspor ise Partizan'ı elemesi durumunda, play-off turunda Molde-Aris eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Trabzonspor, Sparta Prag (Çekya), Yeni Malatyaspor ise Partizan (Sırbistan) ile 3. eleme turunda karşılaşacak.

Avrupa Ligi play-off turunda da ilk karşılaşmalar 22 Ağustos, rövanşları ise 29 Ağustos'ta oynanacak.
Editör: TE Bilisim