Bu sezon oynanan 2 deplasmanda 5 puan bırakan Bordo-Mavililer zorlu karşılaşmada alacakları 3 puanla hem üst sıralara göz dikecek hem de bu kötü istatistiğin önüne geçecek 

Saat:15.00’da İstanbul’a Uçacak 

Süper Ligin 5. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yarın saat 15.00'te Trabzon Havalimanı'ndan özel bir uçakla İstanbul'a giderek maç saatini beklemeye başladı. Bu sezon Fenerbahçe ve Göztepe deplasmanlarında 5 puan veren Bordo-Mavililer, bu Başakşehir karşısında alınacak galibiyetle hem üst sıralara göz dikmeyi hem de kötü istatistiğin önüne geçmeyi hedefliyor. 

Stresli Maça Çıkacağız

Gençlerbirliği karşısında yapılan defansif hatların ardından bu mevkideki oyunculara sert uyarılarda bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal Medipol Başakşehir'in etkili ofansif oyuncuları karşısında dikkatli olmaları gerektiğini anlattı. Ligin en iyi pas yapan takımlarından birine karşı oynayacaklarına dikkat çeken Yanal, “Stresli bir maça çıkacağız. Rakibin pas kanallarını kesip, etkili oynamalarına izin vermememiz konusunda çalışmalar yaptık. Kazanıp Trabzon’a mutlu dönmek istiyoruz” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim