Onurlu İstifa Olsun

Cevahir şunları söyledi; “Trabzonspor sevdalılarına sesleniyorum. Trabzonspor bizim herşeyimizdir. Bu durumdan kurtarmak çin güçbirliği yapmalıyız. Aksine Trabzonspor kan kaybediyor. Yaşayan bir ölü haline geldi Trabzonspor. Usta sen bir doktorsun. Yanlış teşhis koydun. Trabzonspor’u tedavi yapamadın. Sadece Ersun Yanal’ı göndermekle kurtuluş reçetesi yazdığını zannetme. İnsanların diğer canlılardan farkı insanın aklı olması ve onuru olmasıdır. Onurlu bir insan olmak istiyorsan Lütfen gereğini yap, istifanı sun ve başka yöntemlerle seni Başkanlıktan atmayalım.” 

Borç Bir Şekilde Ödenir

“7 yönetici istifa etmiş. Demek ki içinizde sağlıklı diyalog yok. Kimin ne yaptığı belli değil. Tek elden Trabzonspor yürütülür mü? Ama Divan’da da bazı konuları açık seçik ortaya koyacağız. Bütün kamuoyu Trabzonspor’u sevenlere anlatacağız. Ben 40 yıldır Trabzonspor’un üyesiyim. Mali durum halledilir. Çok ağır bütçe var. Ama halledilir. Fakat, güzel ve sorumlulğunu bilen bir yönetim oluşmalı. Siz bir karar vererek seçimli Genel Kurulu ilan ediniz. Ekibinizi yenileyip siz de aday olabilirsiniz. Olmazsanız mutlaka birileri aday olur.” 

Yılmaz Ve Özak’da Kucaklaşmalı

“Trabzonspor’u kurtaracak olan Trabzonlu yöneticilerle güçbirliği ile çözülmeli. Trabzonspor’da Mehmet Ali Yılmaz ile Faruk Özak bir araya gelmeden Trabzonspor düzelmez. Herkes eteğindeki çakıl taşlarını atacak ve kucaklaşacak. Başka bir çıkış yolu yok. 1 numaralı hatalı yöneticilerdir. Yanlış hocaları işbaşına getirmek hele 3.kez Ersun Yanal’ı buraya getirmek büyük bir sorumsuzluktur.”
 
Editör: TE Bilisim