Futbol Keyif Veriyor

Trabzonspor, bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun beğenisini kazandı. Alt yapıdan çıkardığı genç oyuncularla birlikte bu sezon sporseverlerin gözlerinin pasını silen Karadeniz Fırtınası, özellikle derbi maçlarda daha bir başka oynadı. Önceki akşam Beşiktaş karşısında sezonun futbolunu ortaya koyan Trabzonspor, spor yorumcuları tarafından da övgü yağmuruna tutuldu. Başta teknik direktör Ünal Karaman olmak üzere tüm takıma methiyeler dizildi.

Karaman Formülü Buldu

Özellikle Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür başta olmak üzere Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Abdulkadir Parmak’ın performansları da derbi zaferine damga vurdu. Transfer yasağı bir tarafa Kucka’nın gidişi ve Onazi’nin sakatlığından sonra tüm Bordo-Mavili camiada büyük bir tedirginlik vardı. Ancak Ünal Karaman, Sosa, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür üçlüsünü birlikte onatmanın formülünü bularak takıma ekstra güç kattı.

Kaliteli Takviyeler

Beşiktaş karşısındaki futboldan ve alınan zaferden sonra tüm camianın ortak bir beklentisi oluştu. Özellikle Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün önümüzdeki sezon için de kadroda tutulması gerektiğine vurgu yapılıyor. Bu sezonki kadronun büyük oranda muhafaza edilip, yeni sezon için kaliteli takviyelerle Trabzonspor, önümüzdeki yıl şampiyonluğun en güçlü adayı olur. Bu sezon hakem kararlarından 16 puan kaybeden Trabzonspor, 26 kez de direğe takılarak şampiyonluktan oldu.
 
Editör: TE Bilisim