Borç Korkutuyor!

Trabzonspor’da 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul için geri sayıma geçilirken adeta fırtına öncesi sessizlik hakim. Yaşanan ekonomik çöküşün ardından camianın kenetlenip bu kaos ortamından Kulübü kurtarması beklenirken camia yine parçalara bölünmüş halde. Başkan adayı bulabilmek adına herkesin kapısı çalınıyor. Resmi rakamlar olmamakla birlikte kulübün borcunun 1 Milyar 250 Milyon TL civarında olduğu belirtiliyor.

Tek Aday Çıkar Mı?

Bugüne kadar başkan adaylığı için birçok isim gündeme geldi. Özellikle eski Bakan Faruk Özak’a yoğun baskı yapıldı. Ancak Özak kesinlikle başkan adaylığını düşünmediğini açıkladı. Son kongrenin başkan adaylarından Celil Hekimoğlu da adaylığını düşünmediğini, doğru ismin etrafından camianın birleşmesi gerektiğini söylüyor.  Bazı eski yöneticilerin, eski Başkan Nuri Albayrak’a gittiği ancak Albayrak’ın da aday olmayı düşünmediği belirtiliyor.

Toplantı Yapılacak

Başkan adayı olması konusunda beklenti olan Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay da önceki gün bu konu hakkında görüşlerini açıklamıştı. Atalay, “Biz görevden kaçmayız. Taşın altına elimizi koyarız. Buna TFF ve Trabzonspor başkanlığı da dahil. Ülke futbolunda bir inşaya ihtiyaç var. Modelimiz de Almanya olmalı. Trabzonspor'un en iyiyi bulacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Bu arada Divan Kurulu, eski başkan, asbaşkan ve yöneticilerin katılımı ile bugün Ziya Bey Tesisleri’nde istişare toplantısı yapacak. 
 
Editör: TE Bilisim