Uluç, "Milli Takım'a teknik direktör lazım derken, o teknik direktör Türkiye'de yok. Teknik direktöre takımın işler giderken ihtiyacı yoktur. İşler kötü gittiğinde teknik direktör devreye girer. Takım ona güveniyorsa, şimdi bir şey yapacak da işleri değiştirecek der. Şenol Güneş o adam değil" ifadelerini kullandı.
 
"Şenol güneş ile gidilmez" 

"Bundan sonra elenme ihtimalimiz 10 binde 1. EURO2020'ye Türkiye'nin bir teknik direktörle gitmesi lazım, Şenol Güneş teknik direktör falan değil. Şenol Güneş'in teknik direktör falan olmadığını Arnavutluk ve Fransa maçlarında gördüm. Neden? Teknik direktör nedir? Her teknik direktör rakibi de analiz eder, kendisine de bakar, rakibin zaaflarını bilir, hangi maçtan kaç puan beklediğini bilir ve ona göre antrenmanlar yapar. Maçı iyi izliyorsa, iyi okuyorsa teknik direktör, maça en kritik anlarda müdahale eder. O adam teknik direktördür." 

Hacısalihoğlu Çılgına Döndü 'Aklı Dengesi....' 

Hıncal Uluç'un açıklamalarının ardından Trabzonspor Eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'da 61saat'e bir açıklama yaparak Hıncal Uluç'a adeta ateş püskürdü. Uluç'u yerden yere vuran Hacısalihoğlu "Bu konumdaki insanlar için bu ifadeler kullanamaz..

 Zaten bu sözleri aklı dengesi yerinde olan biri kullanmaz. Spor bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Gazeteciler Cemiyeti, Spor Yazarlar Derneği bu davranışlardan rahatsızlık duyarak bu tip yakışıksız ifadeler kullanan bir adam hakkında aklı dengesi yerinde raporu talep etmesi gerekir. Bu konudan Türkiye'deki tüm spor kamuoyu rahatsız, hele de böylesine ülkemizin gerginlik yaşadığı günlerde bu tip davranışlara hiç kimsenin hakkinin olmaması lazım.. " ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim