Tribündeki O Fotoğraf

Özellikle Göztepe ile oynanan maçın uzatma dakikalarında Rodallega’nın attığı gol, VAR hakemleri tarafından incelenirken Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun şeref tribününde çekilen ve sosyal medyadan büyük bir hızla yayılan fotoğrafı akıllardan çıkmıyor. Başkan Ağaoğlu, Göztepe maçı sonrası dünyasının karardığını söyledi. 

Kaybedilmiş Bir Şey Yok

“İşin gerçeği 3 gündür dünyam karardı. Yaşıyor muyum yaşamıyor muyum ben de bilmiyorum. Biz tribünlerden gelme insanlar olduğumuz için o tribün heyecanını üzerimizden atamıyoruz. Galatasaray maçından sonra ‘O sene bu sene, şampiyonluk geliyor’ ifadeleri kullanılıyordu. Şampiyonluk o maçla ne geldi ne de kaybettiğimiz maçlarla gitti. Ama yanlışlardan dönüp doğruları bulduğumuz anda bu işin üstesinden gelinmeyecek diye bir kural yok. Bütün çabamız bunun için. Takımı derleyip toparlayarak bu olumsuzluklardan sıyıracak olanlar da bizleriz.”

Aralık’ta devam edecek mi?

Aralık ayında yapılacak olan kongrede yola devam edip etmeyeceği ile ilgili de konuşan Başkan Ağaoğlu, kendisinin daha önce söylediği ‘Bizim kontratımız Aralık’a kadar’ ifadelerinin farklı yönlere çekildiğini belirtti. Ağaoğlu, “Bize genel kurulun vermiş olduğu görev süresi Aralık ayına kadar. Ben bunu vurgulamaya çalışıyorum. Ondan sonrası için önümüzdeki yıl şunları yapacağız dediğiniz yerde bir defa genel kurulun kararına tahakküm koymuş oluyorsunuz. Onu taktir edip karar verecek olan genel kuruldur” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim