Malaga’da forma giyen 30 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu BakaryKone, İranlı 22 yaşındaki MajidHosseini ve Sunderland’da forma giyen 29 yaşındaki Papy Djilobodji transferlerindeki son durum ile ilgili açıklamalarda bulunurken menajerlere veryansın etti. 

Başkan Ağaoğlu, transferde görüşme halinde oldukları isimlerin basına yansıması sonucu araya menajerlerin girmesi ve fiyatın yükselmesi nedeniyle isyan etti. Ağaoğlu birçok görüşmenin bu şekilde olumsuz sonuçlandığını belirterek, “Kone için Malaga’ya “Trabzonspor’a oyuncuyu şu kadar paraya vermeyin biz daha fazlasına satarız” diye teklif götürüyorlar. Ya yeter ya! Emilecek kanı kalmadı Trabzonspor'un. Ben bu şekilde transfer yapmam! Kimse de yaptıramaz.” dedi. 

PapyDjilobodji transferi ile ilgili konuşan Ağaoğlu, “Evet, Sunderland'le görüşüyoruz, ben bugün bile görüşüyorsam bu oyuncunun fiyatı çıkacak kaç katına! Bu durumu nasıl bu hale getirmişler nasıl bu hale sokmuşlar, nasıl bu kadar popülizm katmışlar anlamak mümkün değil. Sorsan hepsine Trabzonsporlu! Ben burada olduğum sürece üstüne basa basa söylüyorum ki bu şekilde transfer yapılmaz, yapmam, yapmayacağım” dedi.
Editör: TE Bilisim