“İyi Oynayarak Kaybettik”

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. 25 Kasım Pazar günü sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sağıroğlu, Trabzonspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi. Sağıroğlu, "Biz, ligde şu ana kadar puan kaybettiğimiz maçlarda da iyi futbol oynayarak kaybettik. Farklı yenildiğimiz Malatyaspor maçı da buna dahil. İyi bir takımımız var. Fenerbahçe galibiyeti sürpriz değil, normal bir sonuç olur” diye konuştu.

“Baskı Oluşturmaz”

Fenerbahçe karşısında son 18 maçtır kazanamamalarının takım üzerinde bir baskı oluşturmayacağını ifade eden Sağıroğlu, “Her maç kendi içerisinde farklılık gösterir, oyuncu kadroları, o günün şartları değişiktir. Fenerbahçe maçları özel maçlardır ve bir baskı oluşturmaz. Bizim asıl yapmamız gereken, büyük fotoğrafa bakıldığında Trabzonspor'u genel hatlarıyla iyi bir yere getirebilmek. Fenerbahçe maçı da 3 puan değerinde ve diğer karşılaşmalardan bu açıdan farkı yok. Kazanmamız halinde moral, güven getirir ve yapmak istediklerimiz için de iyi bir ortam sağlar” dedi.

“Maça Yoğun Bir İlgi Var”

Sağıroğlu, bordo-mavili taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesinin de doğal olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmaları her zaman ilgi gösterilen karşılaşmalardır. Rekabetin, sahadaki futbolun güzel, sonuçların Trabzonspor'un lehine olduğu bir maç olmasını temenni ediyoruz. Taraftarlar da sağduyulu şekilde karşılaşmada destek verecektir. Onlar tribünde centilmence coşkuyla takımlarına destek versinler, takımları da sahada görevlerini yapacaklardır. Fenerbahçe maçında da sahada dik oynayan bir takım olacaktır.”
Editör: TE Bilisim